Selecteer een pagina

De muzikale boekenkast

Reserveer tickets

Op zaterdagavond 23 maart 2024 geeft de Zeister Harmonie KZHM haar voorjaarsconcert in de Sionskerk te Zeist. Deze keer in samenwerking met Literair Zeist. Samen met de stadsdichters van Literair Zeist zullen we een unieke muzikale avond verzorgen waarbij muziek en literatuur samenkomen. Dompel jezelf deze avond onder in de betoverende wereld van De Muzikale Boekenkast!  

Tijdens het concert zullen o.a. de verhalen van Jungle Book, De graaf van Monte Christo, Reinaert de Vos en Harry Potter ten gehore worden gebracht door de beide orkesten van de Zeister Harmonie.  

Het concert wordt gegeven in de Sionskerk in Zeist en begint om 20.00u. Kaarten kosten 12,50 euro voor volwassenen en 7,50 voor kinderen tot 16 jaar. 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te genieten van de harmonie tussen muziek en literatuur!  

 

Stichting Literaire Activiteiten Zeist, kortweg Literair Zeist, is een stichting die tot doel heeft het realiseren van literaire activiteiten in de gemeente Zeist door o.a. het initiëren en organiseren van schrijversontmoetingen, literaire lezingen, het ontwikkelen en uitvoeren van literaire projecten, zoals het Stadsdichterschap van Zeist en de Literatuurprijs Zeist en bevorderen van lokale, regionale en nationale literaire contacten.

Literair Zeist zoekt bij de uitvoering van haar activiteiten zoveel mogelijk de samenwerking met andere organisaties, zoals vereniging Taalpodium, Boekhandel Kramer & Van Doorn, KunstenHuis Idea, de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ).en andere culturele en maatschappelijke organisaties in Zeist voor een literaire inbreng bij activiteiten zoals het Wereldwijd Vertelcafé (Cultuur Zeist) en het Kinderboekenfeest Zeist (Stichting Boek & Theater Zeist).

Literair Zeist streeft ernaar om in samenwerking met andere instellingen en organisaties poëzie en/of verhalen in de openbare ruimte te laten zien en horen. Literair Zeist staat open voor samenwerking met lokale organisaties en instellingen voor invulling van literaire activiteiten.

Daarnaast stelt Literair Zeist zich open voor nieuwe literaire initiatieven.